top of page
Søk
  • mereteljung

Finn din personlige stil

Oppdatert: 17. mar. 2021Det høres enkelt ut, men er ikke så enkelt for mange når det kommer til stykket. De aller fleste har en formening om hva de liker og ikke liker. Og vi påvirkes også lett av andre. Derfor kan det være lett å ende opp med et hjem som ser ut som det er tatt ut av en katalog – med den samme trendy vasen, lysestaken eller møblene som «alle andre» også har.


Har du sett denne i det siste for eksempel? En skjellvase som raskt ble et IT-produkt og finnes i en hel mengde hjem
Og hva er så en personlig stil?


For meg er en personlig stil en stil som du trives med, som gir deg den gode sanselige følelsen – den frydelige følelsen. Når du gleder deg til å komme hjem, trives i boligen din og du kjenner at du slapper godt av og kan senke skuldrene – da har du lykkes med å finne din stil.


Ulike materialer, farger og tekstiler er med på å forme stilen din. Det samme er kombinasjonen av gammelt og nytt.

Det tar lang tid å finne sin egen stil, og det finnes nok ingen som ikke lar seg påvirke av tendenser i samfunnet rundt oss.


Et godt tips på veien mot en helhet er å samle all inspirasjon som du kjenner gir deg den gode magefølelsen. Om du kommer over noe i et interiørmagasin, en bok, på Instagram, finner noe på en reise, ute i naturen, ser noe i en forretning eller finner fine bilder på Pinterest – samle på det. Det blir din viktigste idébank der du kan hente inspirasjon til å sette sammen din helt egne personlige stil.
15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page