top of page
Søk
  • mereteljung

Mindful home ♡

Hva er det som gjør at mange inspireres til mer tilstedeværelse i hverdagen; også i hjemmet?

Dagens samfunn er på en måte overfylt av forventninger til resultater, prestasjoner og "lykkelige fasader". Mange rusher gjennom hverdagen og blir fanget i et "hamsterhjul" det krever en stor porsjon bevissthet og viljestyrke til å komme seg ut av igjen.


Som en motvekt til dette hurtige samfunnet ser man nå at mange ønsker å bli mer minimalistiske og tilstede i livene sine.

Vi ønsker å kvitte oss med alt overflødig og vi vil organisere og rydde både i livet generelt, men også i hjemmene våre.

Vi ønsker i større grad å kunne ta inn over oss sanseinntrykk, legge merke til detaljer og nyte en mer "langsom design".


I interiørdesign blir det et større behov for å skape hjem som er gode leve i - i motsetning til interiør som skal vises frem og imponere med alt det nye som trendene tilsier.


Tilstedeværelsen synes ofte i form av mer åpne rom med mindre fysiske og visuelle oppstykkinger, fargene som foretrekkes er ofte jordfarger og duse toner, og dekorasjonselementer bør ha en funksjon. Bort med alle distraksjoner.


Tre, keramikk og sten er materialer som fremmer det naturlige og gir gode taktile opplevelser.


"Hjemme" begynner å få en dypere mening og knyttes oftere og oftere til det å "finne oss selv" og kjernen vår.


Vi ønsker oss hjem som gjør at vi føler oss komfortable og kan rømme fra verden utenfor og alle dens distraksjoner. Hjem som gir oss den FRYDELIGE følelsen ♡
14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page