top of page
Søk
  • mereteljung

Små hjem på hjul ⭐︎

Har du latt deg fascinere av trenden med små hus, såkalte mikrohus eller minihus?


Det har jeg! Et lite hus på hjul kan gi deg en frihet du ikke visste fantes.

For det første må du nedskalere i antall eiendeler. En stor følelse av frihet for mange.

For det andre har du ditt eget lille hus du kan flytte med deg. Enda større frihetsfølelse!


Om det er en smart investering økonomisk er en annen sak, siden disse minihusene på hjul foreløpig klassifiseres som campingvogn. Samtidig har du investert i ditt eget hus - et krypinn eller enebolig om du vil, som du faktisk eier.

Er alternativet å leie bolig over en periode på flere år, eier du imidlertid ditt eget hus med et minihus.

I tillegg har du et kult boalternativ.Visningshus hos Norske Mikrohus

Ønsket om å bo mindre er en naturlig del av det å tenke fremtidsrettet og bærekraftig. Trenden inntok Norge for noen år siden, etter å ha vært på opptur i utlandet en god stund.


Med et mikrohus på hjul har du faktisk mulighet til å bo ved sjøen om sommeren og på fjellet om vinteren. Og hva med å bo i skogen om høsten? Det høres ganske fristende ut.

Det eneste du trenger er en tomt å sette huset på hvor du har tilgang på strøm og vann.


Hva trenger man egentlig for å bo godt?

Man trenger et sted å sove, et sted å oppholde seg, et sted å lage mat og et sted å gå på toalettet og få dusjet. Alt dette er komprimert på geniale måter i mikrohus.


Det gjelder å tenke flerfunksjonelt og smarte oppbevaringsløsninger er alfa omega. I tillegg spiller lysinnslippet en stor rolle i forhold til romfølelsen og store vinduer gir deg følelsen av av være ute inne. Helt tett på naturen og omgivelsene rundt deg.

Kan det bli mer befriende? ♡
De fleste minihusprodusenter bygger i bærekraftige materialer, og du får et hus som er energivennlig og setter minimalt med fotavtrykk i naturen.


Hvem ville ikke våkne til en utsikt som dette hver morgen? ♡


Om det er en smart investering økonomisk er en annen sak, siden disse minihusene på hjul foreløpig klassifiseres som campingvogn. På den annen side har du investert i ditt eget hus - et krypinn eller enebolig om du vil, som du faktisk eier. sk eier. k eier. eier. eier. ier. er. r. .


157 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page