top of page
Søk
  • mereteljung

Hvordan forlenge sommeren på uteplassen? 🌻

Selv har jeg en sånn bitteliten klump i magen når kalenderen bikker over til august. Da vet jeg at sommeren er på hell.

Det samme når kornet begynner å modnes på åkrene rundt omkring midt i ferien. Da vet jeg at vi er "over halvveis" i denne magiske tiden.


Er jo takknemlig for at vi bor i et land med all slags vær og fire fine årstider, men skal helt ærlig innrømme at våren og sommeren er mine absolutte favoritter og jeg skulle ønske de varte dobbelt så lenge♡


Men sånn er det ikke, så da er det bare å tenke på hvordan vi kan forlenge sommeren best mulig i uterommet vårt.


Når sommerblomstene i krukker rundt omkring er på hell, er det godt å fornye med noe friskt og frodig som løfter sommerstemningen til nye høyder. Jeg pleier å plante noe som holder en stund utover høsten og tåler litt kaldere netter, som for eksempel hebe eller krysantemum. Prydgress, asters og alunrot er også fine å fylle i krukker og kasser.En overdekket terrasse gjør stemningen lunere og muligheten for å sitte ute forlenges. Det trenger ikke være en fast konstruksjon som pergola eller utestue, en parasoll eller et solseil er enkle og fullt brukbare løsninger.Lys! Lykter med stearinlys, lyslenker, små bærbare led-lamper skaper stemning når kveldene begynner å bli mørkere.Puter og pledd! I massevis. Det er vel ingenting annet som skaper en mer lun og deilig stemning enn en haug med gode puter i lune tekstiler og gode pledd å pakke seg inn i ♡Så er det bare å innse at sommeren ikke varer evig, og begynne å forberede seg i god tid.


Ikke minst - finn frem de deilige strikkegenserne og vær ute - lenge! ♡Lykke til!8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page