top of page
Søk
  • mereteljung

⭐︎ Hva gjør en interiørdesigner? ⭐︎

En interiørdesigner eller interiørkonsulent kan utføre alt fra interiørveiledninger i forbindelse med salg av boligen din eller en enkel fornyelse i hjemmet ditt - til mer omfattende renoveringsprosesser. Nybygg og alle valg som skal tas i den forbindelse, er også en stor del av oppdragsmengden.


Det aller viktigste jeg som interiørdesigner kan gjøre i alle typer oppdrag, er å bli godt kjent med deg som kunde og med boligen din.


Et godt stykke arbeid og at du som kunde blir fornøyd, krever at jeg analyserer dine ønsker og behov. Dette gjør jeg ved å utføre en behovsanalyse. Ut fra denne er det neste steget å utforme en designidé som passer din personlige stil og til selve boligen.

Materialvalg er en del av både små og store prosjekter. Jeg finner frem til en god sammensetting av både gulv, fargepalett, dører/vinduer, fliser og andre materialer.Det er et mål å skape en helhet i hjemmet ditt. Planløsning er en del av denne helheten. Rommene og sonene i rommene bør henge sammen i en helhet og alt skal være funksjonelt ned til minste detalj. Kanskje det må flyttes på en vegg eller åpnes opp mellom to rom for å komme frem til det optimale resultatet for akkurat deg og din familie. Planløsningen skal være funksjonell med tanke på inndeling av rom og plassering av møbler.

En møbleringsplan i både 2D og 3D kan vise deg utnyttelsen av rommene og plassering av møbler i ulike soner. Det gjelder å sørge for en best mulig arealutnyttelse.


God belysning og en plan for det, er et viktig stykke arbeid ved både oppussing og nybygg. Jeg lager en belsyningsplan for hele boligen din der jeg viser plassering av allmennlys, funksjonslys og stemningslys.


3D-fremvisning gjør at du kan se den totale helheten i valg av farger, materialer, møblering og belysning. Jeg tegner i Skyhome og kan tilby alle mine kunder gode fotorealistiske bilder, film og navigerbar3D av mitt designforslag. Jeg kan også tilby deg avansert VR-teknologi om du ønsker det.


Sist men ikke minst har Skyhome en fantastisk nettbutikk som huser et stort antall leverandører fra kjente internasjonale merker. Enkelt, oversiktlig og ikke minst tidsbesparende!


Ønsker deg en riktig god helg - jeg er her for å skape ditt frydelige hjem sammen med deg♡
30 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page