top of page
Søk
  • mereteljung

Hekta på krystaller?

Har du blitt hekta på trenden med krystaller i hjemmet? Jeg hadde en periode for "noenogtjue" år siden der jeg var veldig opptatt av krystaller og deres egenskaper - de fikk meg til å fokusere og "puste". Jeg hadde vanvittig mange krystaller med all verdens egenskaper og utseende, store og små, noen vakre og polerte og noen rå og litt røffere.

De var med meg i hverdagen både hjemme og i lomma. Jeg "renset og ladet" krystallene mine omhyggelig og passet bedre på de enn noe annet. Så ebbet det ut... livet tok nye vendinger og krystallene ble liggende i en tøypose.
Da vi var på flyttefot for et par år siden, dukket en liten fin rosenkvarts opp fra "intet" og den gode følelsen fulgte med den. Rosenkvarts er som kjent steinen for ubetinget kjærlighet og en krystall som skaper harmoni og positiv energi.


Krystaller er både vakre og hjelpsomme selv om du kanskje kan synes at det høres litt rart ut.

Om du kjenner at du er litt nysgjerrig på krystaller, men ikke vet helt hvor du skal starte, finnes det flere fine bøker å få kjøpt. De kan fortelle deg hvilke krystaller som passer i de ulike rom, hvilke egenskaper de ulike har og hvordan du best mulig kan bruke og selvsagt ta vare på de.

Steinene kan minne oss på å puste med magen og stresse ned og ikke minst hjelper de oss med å holde fokus.
Jeg er i en periode nå hvor jeg kjenner behov for fokus og den gode energien krystaller kan gi meg, så her kommer fler og fler frem og blir synlig i interiøret. Det finnes ikke vakrere dekor enn små og store rå eller polerte krystaller, synes jeg ♡

25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page