top of page
Søk
  • mereteljung

Hei fine folk🌻

Er dere klare for litt magi? Magi for de minste?

Nytt år og nye muligheter stemmer virkelig for min del når vi nå har bikket over i 2022.

Gjennom høsten har jeg snevret inn og konsentrert virksomheten rundt det som ligger hjertet mitt aller nærmest, nemlig det å innrede rom for barn.


Det fysiske miljøet vi daglig er i, har mye å si for vår psykiske helse. Det påvirker både hvordan vi trives og hvordan vi erfarer og lærer. Og barn som først og fremst lærer gjennom å bruke sansene sine - tenk hvor mye rom påvirker enten positivt eller negativt. Små barn bygger mye av erfaringene sine på sanseopplevelser.

Barn møter mange settinger for første gang i livet; de sanser, danner seg inntrykk, erfarer og lærer. Erfaringene og læringen tar de med seg når de møter en ny situasjon.


Når jeg nå har mulighet til å vie min kunnskap og erfaring som både pedagog og interiørdesigner på de minste i samfunnet vårt, ja da har det ikke vært så vanskelig å snevre businessen inn til mitt eget "spesialistfelt".

Året startet bra med en hel kursdag for en gjeng med fine barnehagefolk sammen med den fineste kollegaen jeg vet om ♡ Og året fortsetter med tilrettelegging av lekemiljøer og superspennende planer.


Jeg gleder meg til mange gode vibber, små og store prosjekter og til å se resultater i form av timesvis med lek blant ivrige barn.


Og for de som lurer - jeg tar fortsatt på meg andre typer interiøroppdrag også, enten du ønsker fargeveiledning, møbleringsforslag, materialvalg etc.


♡♡

16 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page