top of page
Søk
  • mereteljung

Friske opp hjemmet til ny årstid - på budsjett?

Du trenger ikke gjøre så store grep for å få en følelse av fornyelse og møte høsten med en krisp og deilig følelse.


⭐︎ Rydd sammen alt du har av nips, vaser, puter og lignende rundt i huset. Samle alt på ett sted og se gjennom. Hva kan du sette bort nå som høsten er på vei, og hva vil du fortsatt ha fremme? Kanskje du har noe stående i et skap som du nesten hadde glemt?⭐︎ Kjøp deg et vaskemiddel som du ikke har hatt før. En ny ren duft forsterker følelsen. Og vask! Sett på en deilig spilleliste og nyt den "gratis" lille treningsøkten du får.


⭐︎ Sett sammen det du vil ha fremme av stæsj, lykter, puter på en helt ny måte. Lek deg på sofabordet eller spisebordet - har du noen minner fra sommeren som du vil beholde litt til for å trekke den herlige feriefølelsen med deg inn i den nye årstiden kanskje? Små stener fra den fantastiske dagen dere hadde på yndlingsstranden? Noen tablebooks som understreker den stemningen du vil skape? Lag stilleben som du aldri har laget før.

⭐︎ Unne deg noen nye duftpinner eller et nytt duftlys med en frisk og deilig duft som harmonerer med følelsen de litt kaldere dagene sakte men sikkert gir deg.⭐︎ Gå en tur ut - til sjøen eller i skogen - og plukk raust med deg av det naturen byr på akkurat nå. Er det noen strå? Eller kanskje noen fine kvister du kan sette i yndlingsvasen?
Kos deg med fornyelsen - og nyt hvert sekund av denne årstiden som kommer snikende litt mer for hver dag.

21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page