top of page
Søk
  • mereteljung

Farger på barnerommet

Knallfarger eller lune farger?

Barn er glade i farger - ingen tvil - og hvitt og grått kan fort bli kaldt og kjedelig på et barnerom.

Mal gjerne barnerommet i farger, men varme, lune og duse farger kan være et tips for å slippe å male "to ganger i året" når du eller mini går lei.


Det er ofte mange ting og funksjoner som skal få plass på et lite barnerom og en god idé kan være å ta utgangspunkt i en tidløs farge.

Nøytrale og tidløse rom kan enkelt oppgraderes med tilbehør etter behov.Foto @kidOfte har vi funnet møbler eller i hvert fall bestemt oss for hvilke møbler som skal inn før vi begynner å tenke på fargen, så ta gjerne utgangspunkt i de store tingene som skal være i rommet når farger til veggen skal velges.
Ikke minst er det smart å tenke en helhet og sammenheng med resten av boligen. Det gir flyt fra rom til rom og så er det nå en gang sånn at barn i iveren i lek gjerne flytter seg utenfor barnerommets fire vegger, så en helhetlig tankegang på farger, møbler, tilbehør og flyt litt tidlig i prosessen, kan spare oss for mye frustrasjon og arbeid senere. Og det er vel en god idé? ♡


Nyanser i samme fargeskala er behagelig, men våg gjerne å skape litt spenning og liv i rommet ved å finne noen harmoniske kontraster.
Vil du lese litt mer om hvordan farger påvirker, kan du finne det HER10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page